Downwards

Greece

Live another Greece

Η Φιλοσοφία μας στο MY OTHER GREECE

To MY OTHER GREECE δεν είναι ένα ακόμα τουριστικό γραφείο.

Τις περασμένες δεκαετίες, πρόσβαση σε διαμονή, αξιοθέατα, μεταφορές μπορούσε να δώσει αποκλειστικά ο τουριστικός πράκτορας. Εδώ και χρόνια, όλα αυτά είναι απλώς μερικά κλικ στο κινητό ή το laptop μας.

Στο MY OTHER GREECE λειτουργούμε κυρίως ως ταξιδιωτικοί σύμβουλοι και διοργανωτές εξειδικευμένων εμπειριών. Δεν πουλάμε αφειδώς εκδρομές και πακέτα διακοπών. Πιστεύουμε στο «λίγα και καλά» ή αλλιώς στο less is more. Γνωρίζουμε την έλλειψη χρόνου του ταξιδιώτη και «ξεδιαλέγουμε» για εκείνον προορισμούς και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές του ανάγκες.

Αγαπάμε την Ελλάδα. Πιστεύουμε, στην πράξη, πως είναι προορισμός 4 εποχών και έχει ακόμα αμέτρητες ανεξερεύνητες επιλογές για τον καθένα. Και αγαπάμε την Εύβοια, το νησί μας, τον τόπο που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Γι’ αυτό και οι περισσότερες από τις προτάσεις μας αφορούν Ελλάδα και Εύβοια.

Ο δεκάλογος με τις αρχές μας

  1. Αγαπάμε την Ελλάδα. Πιστεύουμε, στην πράξη, πως είναι προορισμός 4 εποχών και έχει ακόμα αμέτρητες ανεξερεύνητες επιλογές για τον καθένα. Και αγαπάμε την Εύβοια, το νησί μας, τον τόπο που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Γι’ αυτό και οι περισσότερες από τις προτάσεις μας αφορούν Ελλάδα και Εύβοια.

 

  1. Πιστεύουμε στην εξειδίκευση. Στο σύγχρονο τουριστικό περιβάλλον οι απαιτήσεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Πουλώντας μια εκδρομή που δεν έχεις κάνει ο ίδιος, αδικείς τον εαυτό σου και τον πελάτη. Δεν γίνεται να είμαστε το ίδιο καλοί σε όλα τα τουριστικά προϊόντα. Γι’ αυτό επικεντρώνουμε σε όσα έχουμε άριστη γνώση και εμπειρία. Και επιλέγουμε για τα υπόλοιπα δοκιμασμένους συνεργάτες που έχουν ίδια φιλοσοφία με εμάς.

 

  1. Κάθε ταξίδι πρέπει να είναι μια εμπειρία όλων των αισθήσεων. Ξεχωριστή και άρτια οργανωμένη. Αναμνήσεις «ανέγγιχτες» από το χρόνο : Ένα ζεστό καλωσόρισμα, «κρυμμένοι» προορισμοί, αξέχαστες γεύσεις, παιδικά γέλια στο νερό, ηλιοβασιλέματα με αγαπημένες μουσικές, χέρια που ενώνονται στο χορό. Αυτό σημαίνει αληθινή ταξιδιωτική εμπειρία.

 

  1. Αντιμετωπίζουμε τον ξένο επισκέπτη ως τον φίλο που ήρθε να μείνει «σπίτι μας» και να ζήσει για λίγες ημέρες όπως οι ντόπιοι. Για εμάς, εισερχόμενος τουρισμός δεν είναι γιγαντιαία νούμερα και copy-paste προγράμματα. Είναι ξεχωριστή φροντίδα, έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και παροχή αληθινής ψυχαγωγίας, μακριά από μαζικές «τουριστο-καταστάσεις».

 

  1. Ποντάρουμε στον Έλληνα ταξιδιώτη. Η έννοια «διακοπές» δεν είναι προνόμιο των λίγων. ούτε ο Έλληνας τουρίστας β΄ κατηγορίας. Από μία ολιγόωρη επίσκεψη έως μια πολυήμερη εξόρμηση, οφείλουμε να του παρέχουμε πρωτότυπες επιλογές και ποιοτικές υπηρεσίες.

 

  1. Μας αρέσει ο θεματικός τουρισμός. Γνωρίζουμε ότι το ταξίδι είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση. Δεν έχουν όλοι τα ίδια ενδιαφέροντα, δεν διασκεδάζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, δεν χαλαρώνουν όλοι στα ίδια μέρη. Γι’ αυτό προτείνουμε θεματικές εκδρομές που απευθύνονται σε συγκεκριμένα κοινά.

 

  1. Λατρεύουμε τα μικρά γκρουπ, τις παρέες που «ψάχνονται», τους μεμονωμένους Έλληνες και ξένους που αναζητούν άλλους με τα ίδια γούστα. Όλα αυτά που για ένα τυπικό τουριστικό γραφείο είναι, συνήθως, μείωση κέρδους και «χαμένες» εργατοώρες, στο MY OTHER GREECE είναι η βασική μας στόχευση.

 

  1. Επιμένουμε στην ασφάλεια και την επαγγελματική συμπεριφορά. Εφαρμόζουμε κάθε προληπτικό μέτρο, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα και ελέγχουμε συνεχώς μεταφορικά μέσα και έμψυχο δυναμικό για την ανταπόκριση στις αυστηρές απαιτήσεις μας.

 

  1. Στηριζόμαστε στο value for money. Δεν τάζουμε πολυτέλεια σε εξευτελιστικές τιμές, δεν κρύβουμε χρεώσεις. Δεν θέλουμε να είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά και δεν ταυτίζουμε το άριστο με το ακριβό. Οι υπηρεσίες μας καταγράφονται με πλήρη σαφήνεια και οι τιμές ανταποκρίνονται σε αυτές.

 

  1. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αλάνθαστος μόνο όποιος δεν προσπαθεί για το καλύτερο. Διατηρούμε ουσιαστική επαφή με τους πελάτες, για να μας υποδείξουν τεκμηριωμένα σημεία βελτίωσης. Οι διορθώσεις γίνονται άμεσα και οι προσφερόμενες εμπειρίες γίνονται ακόμα καλύτερες.