Προς τα κάτω

Όλες οι Υπηρεσίες

Ζήσε μια άλλη Ελλάδα

Με μια ματιά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΣ

Αναλυτικότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ

Οι σύλλογοι γονέων στην πλειοψηφία τους είναι, ευτυχώς, πολύ πιο δραστήριοι σε σχέση με το παρελθόν. Η επιλογή όμως της κατάλληλης εκδρομής που θα συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία δεν είναι εύκολη. Συχνά οι σύλλογοι εγκλωβίζονται σε τετριμμένες επιλογές που δεν είναι κατάλληλες για παιδιά όλων των ηλικιών ή έχουν μονοθεματικό χαρακτήρα.

Έχουμε δεκάδες προτάσεις για πρωτότυπους προορισμούς, εργαστήρια, μουσεία, πολυχώρους, φάρμες, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Με προγράμματα «γεμάτα», αλλά όχι κουραστικά, χωρίς άσκοπες ώρες. Και κυρίως οργανωμένα στην εντέλεια, σε χώρους με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε μαζί με το παιδί να ψυχαγωγηθεί και ο γονέας, με στιγμές χαλάρωσης και για τον ίδιο.

Να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας διότι οι προτάσεις θα εμπλουτίζονται, ανάλογα και με την εποχή.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Εκδρομές που συνήθως δεν ξεπερνούν τη μισή ημέρα σε πολυχώρους, μουσικές σκηνές, θέατρα, μουσεία κλπ. Πέρα απ’ όσες βλέπετε εδώ, μπορείτε να μας ζητήσετε να σας προτείνουμε μία απόδραση σε πολιτιστικό χώρο που ταιριάζει στα γούστα σας.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS

Η οργάνωση ομαδικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων μιας εταιρείας αποτελεί συνταγή επιτυχίας για σύσφιξη σχέσεων και καλύτερες εργασιακές σχέσεις. Μπορούμε να οργανώσουμε την εκδρομή σας, ιδιαίτερες δραστηριότητες όπως αθλητικούς αγώνες ή κυνήγια θησαυρού, μίνι-κρουαζιέρες ή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας σε μέρη πολύ πιο πρωτότυπα από τα συνηθισμένα.

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Κενό

 

ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αν έχετε οργανώσει μόνοι σας κάποιο ταξίδι, μπορούμε να αναλάβουμε μόνο τη μεταφορά σας με κάθε τύπο επαγγελματικού οχήματος, από mini bus έως και λεωφορεία άνω των 60 θέσεων. 

Έχουμε επιλέξει συγκεκριμένους συνεργάτες με σύγχρονα λεωφορεία, που έχουν περάσει όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. 

Δίνουμε μεγάλο βάρος στους οδηγούς, δεν μας αρκεί μόνο η οδηγική ικανότητα και η εμπειρία. Όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις καλής παρουσίασης, ευγένειας και επικοινωνίας που απαιτεί το γραφείο μας δεν μεταφέρουν τους πελάτες μας. Επίσης, σε εμάς δεν θα σας εξυπηρετήσει ποτέ οδηγός που έχει υπερβεί τα νόμιμα ωράρια εργασίας, ούτε λεωφορείο που δεν είναι άρτια προετοιμασμένο να σας υποδεχθεί επειδή εκτελεί και άλλου τύπου δρομολόγια (π.χ. εργοστάσια, τοπικές συγκοινωνίες κλπ).

Μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στη φόρμα μας καθ’ όλο το 24ωρο ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στις ημέρες και ώρες επικοινωνίας

 

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά σας από και προς όλα τα κεντρικά αεροδρόμια της χώρας. 

Η επιλογή σας μπορεί να είναι πολυτελές ταξί, λιμουζίνα, mini van, mini bus ή τουριστικό λεωφορείο.

Μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στη φόρμα μας καθ’ όλο το 24ωρο ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στις ημέρες και ώρες επικοινωνίας

 

ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Οι τοπικοί οδηγοί (local guides) είναι μια παγκόσμια τάση στον τουρισμό για τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν όπως οι ντόπιοι (live like a local) στα μέρη που επισκέπτονται. Είναι οι άνθρωποι πέρα από τους χάρτες και τους τουριστικούς οδηγούς, που γνωρίζουν κάθε σπιθαμή ενός τόπου. Θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε όλους τους «κρυμμένους θησαυρούς» και θα σας μυήσουν σε εμπειρίες πολύ διαφορετικές από τον μαζικό τουρισμό.

Στο My Other Greece οι τοπικοί οδηγοί είναι σταθεροί συνεργάτες μας και τμήμα της φιλοσοφίας μας, τους συμβουλευόμαστε για τις εκδρομές που οργανώνουμε και συχνά μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους και κατά τη διάρκειά τους.

Αν όμως έχετε κανονίσει μόνοι σας ένα ταξίδι, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να βρούμε τον τοπικό οδηγό που θα σας συναντήσει κάποια συγκεκριμένη ημέρα και θα σας βοηθήσει να επισκεφτείτε μέρη που πιθανό δε θα βρίσκατε ποτέ ή θα προσπερνούσατε λόγω άγνοιας.

Μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στη φόρμα μας καθ’ όλο το 24ωρο ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στις ημέρες και ώρες επικοινωνίας

 

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ

Έχουμε επιλέξει προς συνεργασία μερικούς από τους καλύτερους διαπιστευμένους Έλληνες ξεναγούς, τους μόνους που έχουν δικαίωμα, αλλά και την απαιτούμενη εκπαίδευση, για ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς-πολιτιστικούς χώρους, μουσεία και μνημεία.

Μέσω του γραφείου μας μπορείτε να βρείτε εκείνον που θα αναλάβει την ιδιωτική σας ξενάγηση ή αυτή για το γκρουπ σας.

Μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στη φόρμα μας καθ’ όλο το 24ωρο ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στις ημέρες και ώρες επικοινωνίας

Ο δεκάλογος με τις αρχές μας

  1. Αγαπάμε την Ελλάδα. Πιστεύουμε, στην πράξη, πως είναι προορισμός 4 εποχών και έχει ακόμα αμέτρητες ανεξερεύνητες επιλογές για τον καθένα. Και αγαπάμε την Εύβοια, το νησί μας, τον τόπο που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Γι’ αυτό και οι περισσότερες από τις προτάσεις μας αφορούν Ελλάδα και Εύβοια.

 

  1. Πιστεύουμε στην εξειδίκευση. Στο σύγχρονο τουριστικό περιβάλλον οι απαιτήσεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Πουλώντας μια εκδρομή που δεν έχεις κάνει ο ίδιος, αδικείς τον εαυτό σου και τον πελάτη. Δεν γίνεται να είμαστε το ίδιο καλοί σε όλα τα τουριστικά προϊόντα. Γι’ αυτό επικεντρώνουμε σε όσα έχουμε άριστη γνώση και εμπειρία. Και επιλέγουμε για τα υπόλοιπα δοκιμασμένους συνεργάτες που έχουν ίδια φιλοσοφία με εμάς.

 

  1. Κάθε ταξίδι πρέπει να είναι μια εμπειρία όλων των αισθήσεων. Ξεχωριστή και άρτια οργανωμένη. Αναμνήσεις «ανέγγιχτες» από το χρόνο : Ένα ζεστό καλωσόρισμα, «κρυμμένοι» προορισμοί, αξέχαστες γεύσεις, παιδικά γέλια στο νερό, ηλιοβασιλέματα με αγαπημένες μουσικές, χέρια που ενώνονται στο χορό. Αυτό σημαίνει αληθινή ταξιδιωτική εμπειρία.

 

  1. Αντιμετωπίζουμε τον ξένο επισκέπτη ως τον φίλο που ήρθε να μείνει «σπίτι μας» και να ζήσει για λίγες ημέρες όπως οι ντόπιοι. Για εμάς, εισερχόμενος τουρισμός δεν είναι γιγαντιαία νούμερα και copy-paste προγράμματα. Είναι ξεχωριστή φροντίδα, έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και παροχή αληθινής ψυχαγωγίας, μακριά από μαζικές «τουριστο-καταστάσεις».

 

  1. Ποντάρουμε στον Έλληνα ταξιδιώτη. Η έννοια «διακοπές» δεν είναι προνόμιο των λίγων. ούτε ο Έλληνας τουρίστας β΄ κατηγορίας. Από μία ολιγόωρη επίσκεψη έως μια πολυήμερη εξόρμηση, οφείλουμε να του παρέχουμε πρωτότυπες επιλογές και ποιοτικές υπηρεσίες.

 

  1. Μας αρέσει ο θεματικός τουρισμός. Γνωρίζουμε ότι το ταξίδι είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση. Δεν έχουν όλοι τα ίδια ενδιαφέροντα, δεν διασκεδάζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, δεν χαλαρώνουν όλοι στα ίδια μέρη. Γι’ αυτό προτείνουμε θεματικές εκδρομές που απευθύνονται σε συγκεκριμένα κοινά.

 

  1. Λατρεύουμε τα μικρά γκρουπ, τις παρέες που «ψάχνονται», τους μεμονωμένους Έλληνες και ξένους που αναζητούν άλλους με τα ίδια γούστα. Όλα αυτά που για ένα τυπικό τουριστικό γραφείο είναι, συνήθως, μείωση κέρδους και «χαμένες» εργατοώρες, στο MY OTHER GREECE είναι η βασική μας στόχευση.

 

  1. Επιμένουμε στην ασφάλεια και την επαγγελματική συμπεριφορά. Εφαρμόζουμε κάθε προληπτικό μέτρο, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα και ελέγχουμε συνεχώς μεταφορικά μέσα και έμψυχο δυναμικό για την ανταπόκριση στις αυστηρές απαιτήσεις μας.

 

  1. Στηριζόμαστε στο value for money. Δεν τάζουμε πολυτέλεια σε εξευτελιστικές τιμές, δεν κρύβουμε χρεώσεις. Δεν θέλουμε να είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά και δεν ταυτίζουμε το άριστο με το ακριβό. Οι υπηρεσίες μας καταγράφονται με πλήρη σαφήνεια και οι τιμές ανταποκρίνονται σε αυτές.

 

  1. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αλάνθαστος μόνο όποιος δεν προσπαθεί για το καλύτερο. Διατηρούμε ουσιαστική επαφή με τους πελάτες, για να μας υποδείξουν τεκμηριωμένα σημεία βελτίωσης. Οι διορθώσεις γίνονται άμεσα και οι προσφερόμενες εμπειρίες γίνονται ακόμα καλύτερες.