Προς τα κάτω

Εκδρομή όπως τη θες

Ζήσε μια άλλη Ελλάδα

Η τέλεια απόδραση

Εδώ είναι το πρώτο βήμα για να σχεδιάσετε την εκδρομή ή τις διακοπές των ονείρων σας σε περίπτωση που δεν έχετε ανακαλύψει ακριβώς αυτό που ψάχνετε ανάμεσα στις προτάσεις μας

Στις φόρμες που θα βρείτε παρακάτω θέλουμε να περιγράψετε με το δικό σας τρόπο, αυτό που έχετε ονειρευτεί ως μία τέλεια απόδραση.

Αρχικά, διευκρινίστε μας την ταυτότητά σας
Παρέες, ζευγάρια, οικογένειες ;
Μοναχικός ταξιδιώτης εξερευνητής ;
Επισκέπτες της Ελλάδας από άλλη χώρα ;
Σύλλογος γονέων ή πολιτιστικός σύλλογος ;
Λάτρεις των παραλιών, του πράσινου, των extreme sports ;
Εταιρική εκδρομή, διοργάνωση συνεδρίου ή συνδυασμός τους ;
Γκρουπ με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα όπως γαστρονομία, αθλητισμός, αρχιτεκτονική, θρησκευτικός τουρισμός ;

Ταξιδιοωτικό Γραφείο My Other Greece
Ταξιδιοωτικό Γραφείο My Other Greece

Σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, θα σας βοηθήσουμε να φτιάξουμε ένα ταξίδι «κομμένο και ραμμένο» στις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Συνεχίστε δίνοντας μας μερικά επιπλέον στοιχεία, όπως μια προσέγγιση για τον αριθμό των ατόμων, το χρονικό διάστημα, ίσως το συνολικό προϋπολογισμό που έχετε αποφασίσει να διαθέσετε.

Αλλά κυρίως περιγράψτε μας με δικά σας λόγια το όνειρό σας. 

Οι εκδρομές δεν είναι πολυτέλεια, είναι η ανάσα από την καθημερινότητα. Από τη λαχτάρα του σχεδιασμού μέχρι τη γλυκιά μελαγχολία της επιστροφής. Μας δίνουν ψυχολογία να επανέλθουμε δυνατότεροι και μας γεμίζουν εμπειρίες που ζουν μέσα μας, ως ένας κοινός κώδικας με όσους τις μοιραστήκαμε. 

Γι’ αυτό δεν πρέπει να είναι μέτριες και δεν αξίζει να είναι «περίπου» αυτό που θέλουμε. 

Στο My Other Greece δεν μας αρέσει το «περίπου». Θα σας αντιμετωπίσουμε ως το μοναδικό μας πελάτη για να οργανώσουμε ακριβώς αυτό που σας αρέσει. Και να είστε βέβαιοι ότι, αναλόγως της οικονομικής σας δυνατότητας, θα απολαύσετε τις ποιοτικότερες επιλογές που μπορείτε να έχετε, χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσετε ώρες από τον πολύτιμο χρόνο σας.

Ταξιδιοωτικό Γραφείο My Other Greece

Φόρμα ενδιαφέροντος