Προς τα κάτω

Πως Λειτουργεί

To MY OTHER GREECE δεν είναι ένα ακόμα τουριστικό γραφείο.

Λίγα λόγια

Το My other Greece είναι ένας ηλεκτρονικός χώρος που προτείνει ένα φάσμα τουριστικών υπηρεσιών για την Ελλάδα και την Εύβοια, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται αναλυτικά εδώ.
O τρόπος λειτουργίας είναι ο εξής :

Ταξιδιοωτικό Γραφείο My Other Greece

Πως Λειτουργεί

Εκδρομές χωρίς ημερομηνίες

Στο site υπάρχουν εκδρομές χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία, όπου αναφέρεται ρητά ο ελάχιστος αριθμός απαιτούμενων συμμετεχόντων, οι όροι πραγματοποίησης καθώς και πλήθος από λεπτομέρειες.

Από τη στιγμή που το πρόγραμμα καλύπτει τις προτιμήσεις του γκρουπ σας και αφού έχετε διαβάσει τους όρους διεξαγωγής και ακύρωσης της εκδρομής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε σε κράτηση δίνοντας επιθυμητές ημερομηνίες.

Το My other Greece θα λάβει τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών το αργότερο για την αρχική συνεννόηση, το πιθανό κόστος και κάθε επεξήγηση.

Από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί η επιθυμητή ημερομηνία θα σας αποσταλεί γραπτώς το τελικό κόστος και οι όροι πληρωμής και ακύρωσης.  Μόλις κατατεθεί το απαιτούμενο ποσό, λαμβάνετε voucher με αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών που αγοράσατε και επικοινωνούμε για τις τελικές οδηγίες.

 

 

Εκδρομές με ημερομηνίες

Οι εκδρομές στη στήλη  ενεργές έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία αναχώρησης, ελάχιστο αριθμό απαιτούμενων συμμετοχών, καταληκτική ημερομηνία προ-κράτησης και συγκεκριμένο κόστος κατ’ άτομο. Σε αυτές μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μεμονωμένα ή με την παρέα σας, προχωρώντας σε κράτηση με προπληρωμή του απαιτούμενου ποσού, αφού έχετε διαβάσει τους όρους που αναφέρονται ρητά σε κάθε πρόγραμμα.

 

Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση του απαιτούμενου ποσού, λαμβάνετε ενημερωτικό mail ότι έχετε ολοκληρώσει την αγορά συμμετοχής, στο οποίο επισυνάπτεται voucher με αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών που αγοράσατε.

 

Όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων, στο σύνδεσμο της εκδρομής στο site εμφανίζεται η ειδοποίηση εγγυημένη αναχώρηση, ειδοποιήστε εκ νέου με mail και τηλεφωνικά ότι η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί και λαμβάνετε οδηγίες για τις επιπλέον λεπτομέρειες.

 

Αν δεν επιτευχθούν οι ελάχιστες απαιτούμενες συμμετοχές μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που αναγράφεται ρητά για κάθε εκδρομή, ειδοποιήστε εκ νέου για την ματαίωση της και λαμβάνετε άμεσα την ίδια ημέρα πλήρη επιστροφή χρημάτων καθώς και σχετική ειδοποίηση.

 

 

Ταξιδιωτικές εμπειρίες στα μέτρα σας

Μπορούμε να προσαρμόσουμε κάποιες προτάσεις που σας άρεσαν στα δικά σας μέτρα. Ή να σχεδιάσουμε από το μηδέν μία ταξιδιωτική εμπειρία αποκλειστικά για εσάς, βασισμένη στα ενδιαφέροντά σας, είτε είστε παρέα, σύλλογος, γκρουπ, είτε οικογένειες, ζευγάρια, ακόμα και μεμονωμένοι ταξιδιώτες. Εσείς απλά επικοινωνείτε μαζί μας και αναφέρετε την αρχική σας ιδέα και εμείς ανταποκρινόμαστε με την καλύτερη δυνατή προσφορά της εκδρομής που ονειρευτήκατε.

 

Αν το ταξίδι που ζητάτε δεν είναι στα τουριστικά αντικείμενα που γνωρίζουμε καλά, αλλά υπάρχει πιστοποιημένος συνεργάτης που εξειδικεύεται, μπορούμε να προωθήσουμε το αίτημά σας σε αυτόν και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μαζί του, αποδεχόμενοι τους όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας του. Στους πιστοποιημένους συνεργάτες οι πελάτες του My other Greece εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα και συχνά υπάρχουν και bonus όπως προνομιακές εκπτώσεις ή επιπλέον παροχές, που αναφέρονται στο voucher κράτησης που θα εκδώσει ο συνεργάτης.

 

 

Λοιπές Υπηρεσίες

Για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που υπάρχουν στο site, όπως μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, μεταφορές στην Εύβοια ή στην Ελλάδα γενικότερα, ενοικίαση αυτοκινήτων, παροχή διπλωματούχων ξεναγών ή τοπικών οδηγών κλπ μπορείτε απλά να εκδηλώσετε ενδιαφέρον μέσω της αντίστοιχης φόρμας επικοινωνίας και εντός 48 ωρών το αργότερο θα έχετε λάβει απάντηση με αναλυτικούς όρους κράτησης και πληρωμών.